Privacy Policy

Zásady ochrany osobních údajů pro Instantz.xyz/

Na Instantz.xyz/, přístupné z https://instantz.xyz/, je jednou z našich hlavních priorit soukromí našich návštěvníků. Tento dokument Zásady ochrany osobních údajů obsahuje typy informací, které shromažďuje a zaznamenává Instantz.xyz/ a jak je používáme.

Pokud máte další dotazy nebo potřebujete více informací o našich zásadách ochrany osobních údajů, neváhejte nás kontaktovat.

Tyto zásady ochrany osobních údajů se vztahují pouze na naše online aktivity a jsou platné pro návštěvníky našich webových stránek, pokud jde o informace, které sdíleli a / nebo shromažďovali v Instantz.xyz/. Tyto zásady se nevztahují na žádné informace shromážděné offline nebo prostřednictvím kanálů jiných než tento web.

Souhlas

Používáním našich webových stránek souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů a souhlasíte s jejich podmínkami.

Informace, které shromažďujeme

Osobní údaje, které jste požádáni o poskytnutí, a důvody, proč jste požádáni o jejich poskytnutí, vám budou objasněny v okamžiku, kdy vás požádáme o poskytnutí vašich osobních údajů.

Pokud nás kontaktujete přímo, můžeme o vás obdržet další informace, například vaše jméno, e-mailovou adresu, telefonní číslo, obsah zprávy nebo přílohy, které nám můžete zaslat, a další informace, které se rozhodnete poskytnout.

Když se zaregistrujete k účtu, můžeme požadovat vaše kontaktní informace, včetně položek, jako je jméno, název společnosti, adresa, e-mailová adresa a telefonní číslo.

Jak používáme vaše údaje

Informace, které shromažďujeme, používáme různými způsoby, mimo jiné k:

  • Poskytujte, provozujte a udržujte naši webovou stránku
  • Vylepšujte, personalizujte a rozšiřujte naši webovou stránku
  • Pochopte a analyzujte, jak používáte naši webovou stránku
  • Vyvíjejte nové produkty, služby, funkce a funkce
  • Komunikujte s vámi, buď přímo, nebo prostřednictvím jednoho z našich partnerů, mimo jiné za účelem podpory zákazníků, abychom vám poskytli aktualizace a další informace týkající se webové stránky, a pro marketingové a propagační účely
  • Posílat vám e-maily
  • Najděte a předcházejte podvodům

Záznam souborů

Instantz.xyz/ dodržuje standardní postup při používání souborů protokolu. Tyto soubory zaznamenávají návštěvníky při návštěvě webových stránek. To dělají všechny hostingové společnosti a součást analytiky hostingových služeb. Informace shromážděné soubory protokolu zahrnují adresy internetového protokolu (IP), typ prohlížeče, poskytovatele internetových služeb (ISP), datum a čas, razítko, odkazující / výstupní stránky a případně počet kliknutí. Nejsou spojeny s žádnými informacemi, které lze osobně identifikovat. Účelem těchto informací je analýza trendů, správa webu, sledování pohybu uživatelů na webu a shromažďování demografických informací.

Soubory cookie a webové majáky

Jako každá jiná webová stránka, Instantz.xyz/ používá „cookies“. Tyto soubory cookie se používají k ukládání informací, včetně preferencí návštěvníků, a stránek na webu, ke kterým návštěvník přistupoval nebo je navštívil. Tyto informace se používají k optimalizaci uživatelského zážitku přizpůsobením obsahu naší webové stránky na základě typu prohlížeče návštěvníka a / nebo jiných informací.

Obecnější informace o souborech cookie naleznete v části „Co jsou soubory cookie“ .

Soubor cookie Google DoubleClick DART

Google je na našem webu jedním z dodavatelů třetích stran. Používá také soubory cookie, známé jako soubory cookie DART, k poskytování reklam návštěvníkům našich stránek na základě jejich návštěvy www.website.com a dalších stránek na internetu. Návštěvníci se však mohou rozhodnout odmítnout používání souborů cookie DART tak, že navštíví zásady ochrany osobních údajů reklamní a obsahové sítě Google na následující adrese URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Naši reklamní partneři

Někteří inzerenti na našem webu mohou používat soubory cookie a webové majáky. Níže jsou uvedení naši reklamní partneři. Každý z našich reklamních partnerů má své vlastní zásady ochrany osobních údajů pro své zásady týkající se uživatelských údajů. Pro snazší přístup jsme níže uvedli hypertextový odkaz na jejich zásady ochrany osobních údajů.

Zásady ochrany osobních údajů reklamních partnerů

V tomto seznamu naleznete zásady ochrany osobních údajů pro každého z reklamních partnerů Instantz.xyz/.

Reklamní servery nebo reklamní sítě třetích stran používají technologie, jako jsou soubory cookie, JavaScript nebo Web Beacons, které se používají v jejich příslušných reklamách a odkazech, které se zobrazují na Instantz.xyz/, které se odesílají přímo do prohlížeče uživatelů. Když k tomu dojde, automaticky obdrží vaši IP adresu. Tyto technologie se používají k měření účinnosti jejich reklamních kampaní a / nebo k přizpůsobení reklamního obsahu, který vidíte na navštívených webových stránkách.

Upozorňujeme, že Instantz.xyz/ nemá žádný přístup ani kontrolu nad těmito soubory cookie, které používají inzerenti třetích stran.

Zásady ochrany osobních údajů třetích stran

Zásady ochrany osobních údajů Instantz.xyz/ se nevztahují na jiné inzerenty nebo webové stránky. Proto vám doporučujeme konzultovat příslušné zásady ochrany osobních údajů těchto reklamních serverů třetích stran, kde získáte podrobnější informace. Může zahrnovat jejich postupy a pokyny, jak se odhlásit z určitých možností.

Soubory cookie můžete zakázat prostřednictvím svých individuálních možností prohlížeče. Chcete-li znát podrobnější informace o správě souborů cookie u konkrétních webových prohlížečů, najdete je na příslušných webových stránkách příslušných prohlížečů.

Práva na ochranu osobních údajů CCPA (neprodávat mé osobní údaje)

Podle CCPA mají mimo jiné práva kalifornští spotřebitelé právo na:

Požádejte, aby podnik, který shromažďuje osobní údaje spotřebitele, zveřejnil kategorie a konkrétní části osobních údajů, které podnik o spotřebitelích shromáždil.

Požádejte společnost, aby odstranila veškeré osobní údaje o spotřebiteli, které podnik shromáždil.

Žádejte, aby společnost, která prodává osobní údaje spotřebitele, neprodávala osobní údaje spotřebitele.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc, abychom vám odpověděli. Chcete-li některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás.

Práva na ochranu údajů GDPR

Rádi bychom se ujistili, že jste si plně vědomi všech svých práv na ochranu údajů. Každý uživatel má nárok na:

Právo na přístup – Máte právo požadovat kopie vašich osobních údajů. Za tuto službu vám můžeme účtovat malý poplatek.

Právo na opravu – Máte právo požadovat, abychom opravili veškeré informace, které považujete za nepřesné. Máte také právo požadovat, abychom vyplnili informace, které považujete za neúplné.

Právo na výmaz – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek vymazali vaše osobní údaje.

Právo na omezení zpracování – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek omezili zpracování vašich osobních údajů.

Právo vznést námitku proti zpracování – Máte právo vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů za určitých podmínek.

Právo na přenositelnost údajů – Máte právo požadovat, abychom za určitých podmínek přenesli údaje, které jsme shromáždili, do jiné organizace nebo přímo k vám.

Pokud podáte žádost, máme jeden měsíc, abychom vám odpověděli. Chcete-li některá z těchto práv uplatnit, kontaktujte nás.

Informace o dětech

Další součástí naší priority je přidání ochrany dětí při používání internetu. Doporučujeme rodičům a opatrovníkům, aby sledovali, účastnili se a / nebo sledovali a řídili jejich online aktivity.

Instantz.xyz/ vědomě neshromažďuje žádné osobní identifikovatelné informace od dětí mladších 13 let. Pokud si myslíte, že vaše dítě poskytlo tento druh informací na našich webových stránkách, důrazně doporučujeme, abyste nás okamžitě kontaktovali a my se budeme snažit k okamžitému odstranění těchto informací z našich záznamů.